top of page
onderhoud tuinen

Tuinonderhoud in en rond Heist-op-den-Berg

Tuinman nodig?

We beseffen het: u wilt ten volle genieten van uw tuin.

Thuiskomen in een bloeiende groene oase en ontspannen na de zware werkweek. Maar stipt tuinonderhoud is essentieel. Het onkruid woekert. En ook uw bomen verdienen een flinke snoeibeurt. Wanneer hebt u daar tijd voor?

tuinonderhoud Van Den Briel Patrick

Omdat een mooie tuin niet vanzelf groeit

Een verzorgde tuin in vorm houden? Dat gaat niet vanzelf. Een regelmatig tuinonderhoud zorgt ervoor dat uw tuin het hele jaar door het mooiste van zichzelf laat zien. Het gepassioneerde team van Van Den Briel Patrick geeft graag het beste van zichzelf voor uw tuinaanleg & tuinonderhoud in en rond Heist-op-den-Berg. Hierbij kunt u alle kanten uit: een eenmalig tuinonderhoud, een periodiek onderhoud, het zomer- of winterklaar maken van uw tuin, u hoeft het maar te vragen, wij komen bij u langs voor het onderhouden van grasperken tot het snoeien van hagen!

Een zorgeloze tuinbeleving

Een tuin is inderdaad genieten. Maar vaak is het ook een stevig werkje. Een specialist in tuinonderhoud neemt u al het werk uit handen. Met tuinonderhoud door Van Den Briel Patrick kiest u voor een zorgeloze tuinbeleving. U komt tot rust in een mooi onderhouden tuin. Onze vakmensen nemen het onderhoud voor hun rekening.

Vakkennis vereist

Tuinonderhoud is méér dan enkel het onkruid wieden. Het vereist een doordachte aanpak die afgestemd is op uw beplanting én op de seizoenen. En daar komt heel wat bij kijken. Een uitgebreide plantenkennis, gespecialiseerde materialen, een doordachte planning en een professionele uitvoering van uw tuinonderhoud zijn onmisbaar. Alleen met die combinatie bereikt u het mooiste resultaat, in elk seizoen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Dat is eenvoudig. Van Den Briel Patrick voert uw tuinonderhoud uit volgens uw wensen. Als u dat wenst, nemen we de volledige verzorging van uw tuin op ons. Maar u kunt ons even goed inschakelen om in het voorjaar uw tuin klaar te maken voor de zomer. Alles begint met een goed gesprek. Samen bekijken we wat uw tuin nodig heeft, hoe ú het ziet en wat uw budget is. Zo komen we tot een plan van aanpak dat perfect bij u en uw tuin past.

Naast onderhoud van uw tuin, zijn wij ook in te schakelen voor tuinaanlegvijvers en toebehorenafsluitingen & poorten en terrassen & opritten.

foto

Ga voor een zorgeloze tuin, contacteer Van Den Briel Patrick voor een eenmalig of periodiek tuinonderhoud in of rond Heist-op-den-Berg!

bottom of page