top of page
opritten en terrassen

Terrassen en opritten in en rond Heist-op-den-Berg

Topservice en terrassen en opritten

Een terras of oprit in of rond Heist-op-den-Berg aanleggen met hout, natuursteen, klinkers of een ander materiaal? Een feilloos aangelegd, charmant terras doet wonderen voor uw tuinbeleving. En ook een precies geplaatste en ontworpen oprit geeft extra cachet aan uw woning. Twee zaken waarvoor u zorgeloos kunt vertrouwen op Van Den Briel Patrick in Heist-op-den-Berg.

Wij voeren de volledige plaatsing van uw terras of oprit voor u uit. Inclusief design, want dankzij een solide samenwerking met een ervaren tuinarchitect, creëert u de gedroomde vormgeving voor uw terras of oprit.

Uw terras: luxueus en stijlvol genieten

Er gaat niks boven een ontspannen barbecue in de tuin met vrienden, gezeten op een prachtig terras. De locatie ervan, die bepaalt u. Net zoals de materialen, het design en de afwerking. Uiteraard adviseren we u met plezier over de mogelijkheden. 

Zo kunt u kiezen voor een terras met klinkers, tegels of hout. Elk materiaal heeft zijn eigen specifieke voordelen en karaktereigenschappen. We lichten ze graag voor u toe. Om dan het terras te creëren dat naadloos in het concept van uw tuin past.

Uw nieuwe oprit: arriveer altijd met de glimlach

De oprit is het eerste wat mensen zien wanneer ze bij uw huis aankomen. Maak indruk, met een oprit die is aangelegd volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden, met materialen die gebouwd zijn om jarenlang hun uitstraling te behouden. Onze mensen selecteren de beste producten en plaatsen ze met oog voor detail.

Klinkerwerken uitvoeren of zorgvuldig uw oprit met grind bedekken? U kiest, wij realiseren. Steeds volgens afspraak én binnen uw budget. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek!

bottom of page