top of page
afsluitingen en poorten

Afsluitingen en poorten in en rond Heist-op-den-Berg

Sluitende oplossingen in afsluitingen en poorten

Op zoek naar een afsluiting of poort in of rond Heist-op-den-Berg, in Westerlo of Aarschot? Wanneer u op zoek gaat naar een geschikte afsluiting en een mooie poort voor uw domein, houdt u een aanzienlijk wensenlijstje klaar. U kijkt naar veiligheid én schoonheid, gebruiksgemak én duurzaamheid. Kortom, u zoekt naar een afsluiting die de uitstraling van uw tuin versterkt – en niet verknoeit. En u wilt een poort laten plaatsen die uw buitenruimte naar een hoger niveau tilt. Van Den Briel Patrick adviseert u met zorg.

Sectionale poort - automatische schuifpoort Van Den Briel

Afsluitingen zoals ú ze ziet

Er is een onuitputtelijk gamma aan afsluitingen op de markt. Hoe selecteert u de afsluiting die bij u past en die aan uw wensen voldoet? Met gerichte raad van Van Den Briel Patrick bekijkt u alle voor- en nadelen van elk materiaal. Zodat u een doordachte keuze kunt maken en jarenlang plezier beleeft aan uw investering.

Plaatsen van uw afsluiting

Dankzij onze lange ervaring in het vak, weten we perfect welke merken en materialen de beste prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Bovendien spelen we flexibel in op uw wensen. Wenst u een afsluiting met draad en metaal, die u kunt laten begroeien met verfijnde klimplanten? Kiest u voor de authentieke charme van hout, met een houten afsluiting die doorheen de jaren enkel aan uitstraling wint? Of misschien verkiest u een combinatie van beiden? Onze zelfwerkende zaakvoerder plaatst de afsluiting waar u van droomt volgens de regels van de kunst. U geniet van extra privacy en veiligheid in uw tuin. Een poort of afsluiting combineren met een complete tuinaanleg? Ook hiervoor kunt u rekenen op de jarenlange ervaring van Van Den Briel Patrick!

Poorten die veiligheid en esthetiek combineren

Een mooie poort maakt uw domein écht af. De toegang tot uw tuin, buitenruimte en woning mag immers een echt visitekaartje zijn. Van Den Briel Patrick in Heist-op-den-Berg plaatst poorten in de stijl waar u van houdt. Volledig op maat voor u ontworpen, in het design dat u verkiest.

Wilt u meer weten over onze aanpak? Vraag snel een vrijblijvend gesprek aan.

bottom of page